Patiëntenmonitor

Index

Patiëntenmonitor van de nieuwste generatie

"Patiëntenmonitor" vinden

Bij ons vindt u uw patiëntenmonitor conform uw eigen persoonlijke vereisten. Wij bieden bewakingsmonitoren voor alle groepen patiënten (volwassenen, kinderen, pasgeboren) en voor elke toepassing. Met de VS 800 van Mindray bieden wij u een compacte maar toch omvangrijk uitgeruste patiëntenmonitor. Deze bewakingsmonitor biedt zuurstofverzadiging (SpO2), niet-invasieve bloeddruk (NIBP) en hartfrequentie in de basisuitrusting.

Optioneel is de bewakingsmonitor VS 800 van Mindray ook met temperatuurmeting en geïntegreerde printer verkrijgbaar. Alle VS 800 monitoren zijn uitgerust met verstelbaar akoestisch en visueel alarm, weergave in curven, data-opslag, gebruik op netvoeding en batterij alsmede uitneembare, oplaadbare batterij voor maximaal 10 uur operationele tijd. Geleverd wordt deze patiëntenmonitor compleet uitgerust inclusief SpO2 sensor met kabel, bloeddruk manchet en batterij.

Speciaal voor de ambulante sector is de MEC 1200 geschikt, een bewakingsmonitor eveneens van Mindray. Deze monitor is uitgerust met een groot 8,4'' kleuren TFT scherm en met een ECG met 3 afleidingen en ST-en aritmie analyse. Bovendien beschikt deze monitor natuurlijk over een complete uitrusting met zuurstofverzadiging (SpO2), niet-invasieve bloeddruk (NIBP), hart- en ademfrequentie. De MEC patiëntenmonitor 1200 is ook met een geïntegreerde printer beschikbaar.

Naast de apparatuur van Mindray bieden wij u ook het volledige assortiment van Welch Allyn. Met de Propaq LT bieden wij een van de meest verkochte bewakingsmonitoren. Het Welch Allyn model Propaq CS is onze allrounder. U ziet het, welke eisen u ook heeft wij vinden uw passende patiëntenmonitor.