Artsentassen en artsenkoffers

Artsentassen en artsenkoffers

Artsentassen en artsenkoffers worden voor transport van medische uitrusting gebruikt, wanneer een arts de patiënten op huisbezoek onderzoekt en behandelt. De tassen en koffers moeten voor dit doel niet alleen ruim maar ook zeer overzichtelijk zijn.
In deze categorie bieden we u een ruime keuze aan hoogwaardige artsentassen en artsenkoffers aan in verschillende maten en uitvoeringen van gerenommeerde fabrikanten zoals M.Wright & Sons, Bollmann en Dürasol.  
Naast klassieke artsentassen in bruine en zwarte accenten vindt u bij ons ook tassen in opvallende designs en moderne kleuren.
Leder, kunstleer of kunststof.-  wij bieden u tassen en koffers uit robuust, duurzaam materiaal, dat zeer goed voor dagelijks gebruik in de praktijk geschikt is.
Naast artsentassen en artsenkoffers zijn bij ons ook ampullaria verkrijgbaar voor transport van medicatieampullen, formuliermappen en instrument-etuis.

Subcategorie naar Artsentassen en artsenkoffers

 • Ampullaria Ampullaria

  In deze categorie vindt u ampullaria voor het veilig vervoeren van medicijnampullen van leer en kunststof tegen lage prijzen.

 • Artsenkoffer Artsenkoffer

  Artsenkoffers zijn robuuster en slagvaster dan artsentassen en zijn daardoor beter geschikt voor transport van gevoelige uitrusting. Bovendien bieden ze een hoge mate van overzichtelijkheid.

 • Artsentassen en verzorgingstassen Artsentassen en verzorgingstassen

  Ontdek onze ruime keuze aan hoogwaardige artsentassen en verzorgingstassen van gerenommeerde fabrikanten zoals M.Wright & Sons, Dürasol of Bollmann.

 • Etuis Etuis

  Hier vindt u, uiteenlopend van hoogwaardige formuliermap tot stevig klembord, de ideale bewaarmogelijkheid voor documenten in de praktijk en onderweg.