Multipurpose- en instrumentenkarren

Multipurpose- en instrumentenkarren

In deze categorie biedt Praxisdienst u een ruime selectie aan praktijkmeubilair in de vorm van multipurpose-karren, instrumentenkarren en ladenkarren voor onderzoeksbanken.
In de rek- en mobiele kasten kunt u verbruiksmaterialen, boeken en apparatuur opbergen. De ladenkarren voor onderzoeksbanken zorgen voor opbergruimte onder de ligbank. Bepaalde modellen kunnen zelfs als aanvullende zitplaats worden gebruikt.
Natuurlijk bieden wij u ook een ruime keuze aan instrumenten- en computerkarren, waarop bijvoorbeeld ecg-apparaten, spirometers, echoapparaten of defibrillatoren kunnen worden geplaatst.
Maak kennis met ons ruime aanbod aan hoogwaardige en voor de praktijk geschikte multipurpose- en instrumentenkarren en profiteer van onze voordelige prijzen.  

Subcategorie naar Multipurpose- en instrumentenkarren

 • Instrumenten- en computerkarren Instrumenten- en computerkarren

  Hier vindt u instrumenten- en computerkarren voor het opbergen van medische apparatuur, laptops en pc's en bijpassende toebehoren.

 • Opslagkarren Opslagkarren

  Opslagkarren zijn zeer overzichtelijk, bieden echter een hoge mate aan flexibiliteit, omdat ze dankzij hun wieltjes snel en makkelijk kunnen worden verplaatst.

 • Mobiele kasten Mobiele kasten

  Hier vindt u ruime mobiele kasten in verschillende uitvoeringen voor het veilig opbergen van medische producten.

 • Sta-werkstation Sta-werkstation

  Sta-werkstation, lessenaar of in hoogte verstelbare bijzetwagen: wij bieden u de geschikte praktijkoplossing voor elke behoefte.

 • Ladenkarren Ladenkarren

  Gebruik de opbergruimte onder de onderzoeksbanken met de praktische ladenkarren van AGA en Haeberle.

 • Multipurpose-karren Multipurpose-karren

  Praxisdienst biedt u een ruime keuze aan multipurpose-karren in diverse maten en uitvoeringen voor de inrichting van uw praktijk.

 • Toebehoren Toebehoren

  Van de naaldencollector tot de wattenstaafdispenser: met dit toebehoren kunt u uw multipurpose- en instrumentenkarren optimaal uitbreiden.