Liggen

Liggen

Veel onderzoeken en behandelingen worden in de geneeskunde op ligbanken doorgevoerd, zodat de arts makkelijk bij alle lichaamsdelen van de patiënt kan komen en dus beter kan werken. In de categorie "ligbanken" biedt Praxisdienst een uitgebreid aanbod aan professionele onderzoekstafels voor gebruik in dokterspraktijken en ziekenhuizen. Wij bieden u niet alleen klassieke onderzoekstafels, maar ook ecg-onderzoeksbanken, pediatrische onderzoekstafels, opklapbedden en transportbedden.
Natuurlijk omvat ons assortiment ook handmatig of elektrisch in hoogte verstelbare massagetafels die ideaal zijn voor fysiotherapeuten of massagepraktijken.  
Voor gynaecologische onderzoeken en behandelingen bieden wij u een grote selectie aan speciale gynaecologische onderzoeksbanken die talloze houdingen voor de patiënte mogelijk maken.
Naast onderzoeksbanken voor de ambulante behandeling vindt u bij ons ook verpleegbedden die bijvoorbeeld binnen het kader van thuisverpleging of voor de inrichting van verpleegkamers in verzorgingstehuizen kunnen worden ingezet.
Ons assortiment wordt gecompleteerd door bijpassende toebehoren voor onze verschillende ligbanken. Wij bieden hiervoor bijvoorbeeld bankovertrekken, voetmatten of nekkussens aan.  

Subcategorie naar Liggen

 • Ecg-onderzoeksbanken Ecg-onderzoeksbanken

  Speciale ecg-onderzoeksbanken voor de uitvoering van een ecg en echocardiografie, ook verkrijgbaar met een praktische bekledingsuitsparing.

 • Gynaecologische stoelen Gynaecologische stoelen

  Gynaecologische onderzoeksbanken in verschillende uitvoeringen en kleuren met talloze praktische instelmogelijkheden koopt u voordelig bij Praxisdienst.

 • Bankovertrekken en toebehoren Bankovertrekken en toebehoren

  In deze categorie bieden wij u bijpassende toebehoren voor uw onderzoeksbanken. Van bankovertrekken en voetmatten tot nekrollen.

 • Massagetafels en -stoelen Massagetafels en -stoelen

  Ontdek onze ruime keuze aan massagetafels voor de mobiele of stationaire inzet. Hier vindt u tevens massagetafels met een elektrische hoogteverstelling.

 • Multifunctionele onderzoekstafels Multifunctionele onderzoekstafels

  In deze categorie vindt u operatietafels voor ambulante operaties, röntgentafels, pedicure-, visagie- en andere behandelstoelen voor speciale toepassingen.

 • Pediatrische onderzoekstafels Pediatrische onderzoekstafels

  Hier vindt u speciale onderzoekstafels voor kinderen in op kinderen afgestemde ontwerpen. De onderzoekstafels zijn ideaal op de eisen van de pediatrie afgestemd.

 • Verpleegbedden Verpleegbedden

  Professionele verpleegbedden voor bedlegerige en hulpbehoevende patiënten - geschikt voor de thuisverpleging en voor inzet in verzorgingstehuizen.

 • Transport- en verkoeverbedden Transport- en verkoeverbedden

  Transport- en verkoeverbedden voor het transport van verwonde of bewusteloze patiënten, voorzien van lichtlopende rollen en beschermende zijhekken.

 • Onderzoekstafels Onderzoekstafels

  Praxisdienst biedt u een groot aantal onderzoeks- en behandelbanken in verschillende kleuren tegen voordelige prijzen aan.