Andere artikelen

Andere artikelen

In deze categorie vindt u aanvullende benodigdheden voor de inrichting van dokterspraktijken, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere medische instellingen.
Wij bieden een uitgebreid assortiment aan muurdispensers zoals zeep- en desinfectiemiddeldispensers, dispensers voor papieren handdoeken en dispensers voor hygiënezakjes die een hygiënische afgifte van het betreffende product mogelijk maken.
Bovendien vindt u hier een groot aantal afvalemmers in diverse maten, uitvoeringen en kleuren en bijpassende afvalzakken voor de verwijdering van het praktijkafval.
Voor het indelen van grote ruimten en voor het afscheiden van omkleedruimten vindt u hier kamerschermen (ruimtedelers) naar keuze met of zonder wieltjes in verschillende afmetingen en kleuren.
Ons assortiment wordt gecompleteerd door professionele positioneringshulpmiddelen voor gebruik in fysiotherapiepraktijken, verzorgingstehuizen of in de OK. Wigkussens, OK-kussens of transporthulpmiddelen: hier vindt u gegarandeerd de passende positioneringshulpmiddelen.  

Subcategorie naar Andere artikelen

 • Afvalemmers Afvalemmers

  Pedaalemmers, afvalzakhouders of papieren handdoekjes-collectors: Praxisdienst biedt u de juiste afvalverzamelaar voor elke behoefte.

 • Arm- en beensteunen Arm- en beensteunen

  Hier vindt u arm- en beensteunen voor het omhoog leggen van het been, de positionering van de arm bij de bloedafname of voor het laten rusten van armen en benen tijdens een verbandwissel.

 • Opstapjes Opstapjes

  Wij bieden u opstapjes en rolkrukken waarmee u zonder problemen ook hogere legplanken in kasten kunt bereiken.

 • Positioneringshulpmiddelen Positioneringshulpmiddelen

  Praxisdienst biedt u een uitgebreide keuze aan positioneringshulpmiddelen voor gebruik in fysiotherapiepraktijken, verzorgingstehuizen en in de OK.

 • Dispenser voor papieren handdoeken Dispenser voor papieren handdoeken

  Wij bieden u een ruime selectie aan dispensers voor papieren handdoeken voor een hygiënische afgifte van wegwerphanddoeken. Hier vindt u ook contactloze handdoekdispensers.

 • Paravents Paravents

  Kamerschermen zijn bedoeld voor de indeling van grotere ruimten en voor het scheppen van privacy, bijvoorbeeld door het afscheiden van omkleedruimten in behandelkamers.

 • Praktijk decoratie Praktijk decoratie

 • Muurdispensers Muurdispensers

  Maak kennis met onze ruime keuze aan hygiënische muurdispensers voor vloeibare zeep, desinfectiemiddelen en handverzorgingsproducten.