Verbruiksmaterialen

Verbruiksmaterialen

Koop uw laboratoriumbenodigdheden bij Praxisdienst en geniet van onze voordelen! Bij Praxisdienst vindt u alles wat u nodig hebt voor uw laboratorium: van alcoholdeppers, bloedlancetten, houten mondspatels en wattenstaafjes tot urinebekers en nierschalen. Met de voordeelpakken van Praxisdienst bespaart u veel geld en raakt uw voorraad laboratoriumbekers, meetbekers, urinebekers, enzovoort nooit uitgeput. Een handige bekerhouder kunt u ook bij ons bestellen. Hier bieden we u de keuze uit handige, wegwerpbare kartonnen nierschotels, klassieke roestvrij stalen nierschotels en kwaliteitsvolle plastic nierschotels.

Subcategorie naar Verbruiksmaterialen

 • Alcoholdoekje Alcoholdoekje

  Afzonderlijk verpakt of in een praktische dispenser: wij bieden u de passende alcoholdoekjes voor mobiel of stationair gebruik.

 • Bloedlancetten Bloedlancetten

  Hier vindt u niet alleen bloedlancetten en prikpennen voor de afname van capillair bloed, maar ook praktische miniscalpels die bijvoorbeeld geschikt zijn voor het verwijderen van hechtingen.

 • Mondspatels, wattenstaafjes Mondspatels, wattenstaafjes

  In deze categorie vindt u mondspatels, wattenstaafjes en speciale mondverzorgingsstaafjes tegen voordelige prijzen.

 • Nierschalen Nierschalen

  Van kunststof, karton of roestvrij staal: bij Praxisdienst vindt u de passende nierschaal voor elke behoefte.

 • Laboratoriumbekers en urinebekers Laboratoriumbekers en urinebekers

  Van urinebekers en monsterpotjes tot drinkbekers bieden wij een ruime keuze aan bekers en potjes voor de medische toepassing.

 • Zalfpotjes en druppelflesjes Zalfpotjes en druppelflesjes

  Lege zalfpotjes, druppelflesjes en sprayflessen alsook bijpassende toebehoren koopt u voordelig bij Praxisdienst.

 • Urologie Urologie

  In de categorie «Urologie» bieden wij u katheters en urinezakken voor de verzorging van mobiele en bedlegerige patiënten.