Testen

Testen

Praxisdienst biedt u in de categorie Testen een breed assortiment aan teststrips en sneltesten. Hier vindt u bijv. Combur urineteststrips, Medi-Test en Multistix urineteststrips en hemoccult-teststrips voor het aantonen van occult bloed in de ontlasting.
Maak ook kennis met ons uitgebreide aanbod aan sneltesten voor het aantonen van verschillende parameters, antilichamen of antigenen in bloed- of urinemonsters. Wij bieden u bijvoorbeeld CrP-testen, hCG-testen, Strep-A-testen en troponine-testen. Alle bij ons verkrijgbare sneltesten overtuigen door een eenvoudige testprocedure en korte reactietijden. Hierdoor zijn zij uitermate geschikt als alternatief voor het opsturen van monsters naar een laboratorium, en kan direct worden overgegaan tot een therapie.
Ons assortiment wordt gecompleteerd door een selectie aan prikpennen voor een snelle en vrijwel pijnvrije bloedafname.

Subcategorie naar Testen

 • Glucoseteststrips Glucoseteststrips

 • Urineteststrips en fecestesten Urineteststrips en fecestesten

  Of u nu op zoek bent naar urineteststrips of een hemoccult-test: Praxisdienst biedt u alle gangbare producten voor een urine- en fecesonderzoek tegen voordelige prijzen.

 • Drugstest Drugstest

  Of het nu gaat om een urine- of speekseltest op verdovende middelen - hier vindt u de passende drugssneltests passend bij uw behoefte.

 • Sneltesten Sneltesten

  Met behulp van sneltesten kunnen binnen enkele minuten verdachtsdiagnosen worden bevestigd of weerlegd. Maak kennis met ons ruime assortiment aan voordelige sneltesten.

 • Prikpennen Prikpennen

  Wij bieden u een selectie aan prikpennen voor een hygiënische afname van capillair bloed direct uit de vingertoppen.

 • Teststrips en controlevloeistoffen Teststrips en controlevloeistoffen

  Maak kennis met ons grote assortiment aan teststrips en bijpassende controlevloeistoffen voor de controle van de betreffende testapparaten.