Dragers

Dragers

Tot de categorie Dragers behoren onder andere uitstrijkstaafjes, voedingsbodems, objectglaasjes en hemocytometers. Hier bieden wij u een grote keuze aan uitstrijkstaafjes, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van gynaecologische uitstrijkjes of keeluitstrijkjes. Of u nu uitstrijkspatels of steriele uitstrijkborstels nodig hebt: bij Praxisdienst vindt u de passende uitstrijkstaafjes voor elke behoefte.
In de categorie «Voedingsbodems» bieden wij u verschillende dipslides die een gericht onderzoek van de urine op bepaalde bacteriën mogelijk maken. De UrinAX-voedingsmodems zijn bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, afhankelijk van welke bacteriën moeten worden gekweekt. Bovendien vindt u bij ons ook incubators voor het kweken van bacterieculturen. De incubators zijn ideaal geschikt voor kleine monstervolumes en kunnen bijvoorbeeld in de microbiologie, de hematologie en de moleculaire biologie worden gebruikt.
Ons assortiment wordt gecompleteerd door een grote keuze aan objectglaasjes, dekglaasjes, capillaire buisjes en hemocytometers.
Ontdek ook onze andere verbruiksmaterialen en apparaten voor gebruik in laboratoria in onze categorie «Laboratoriumbenodigdheden».

Subcategorie naar Dragers

  • Uitstrijkstaafjes Uitstrijkstaafjes

    Wij bieden u een ruime keuze aan steriele en onsteriele uitstrijkstaafjes, bijvoorbeeld voor gebruik in de gynaecologie.

  • Voedingsbodems Voedingsbodems

    Ontdek onze ruime keuze aan UrinAX-dipslides, bijvoorbeeld voor de kweek van gramnegatieve bacteriën of voor de bepaling van het kiemgetal.

  • Objectglaasjes, hemocytometers Objectglaasjes, hemocytometers

    Hier vindt u objectglaasjes, dekglaasjes, hemocytometers, petrischalen, capillaire buisjes en nog veel andere laboratoriumproducten.