Overige artikelen

Overige artikelen

In deze “Diversen”-categorie hebben we enkele belangrijke laboratoriumbenodigdheden voor u verzameld zoals bunsenbranders en patronen, instrumentenbakjes, meetcilinders, pipetten en pipetpunten, reageerbuisrekjes, enzovoort. Zo kunt u hier de SurePette ontdekken: een verstelbare zuigerpipet van AccuBio Tech. Met dit model kan het gewenste volume ingesteld worden door de draaiknop op de pipet te gebruiken. De SurePette is een nauwkeurige en betrouwbare zuigerpipet die verkrijgbaar is voor de prijs van een gewone pipet. U vindt alles wat u nodig hebt in het laboratorium gegarandeerd bij Praxisdienst aan zeer scherpe prijzen: nierschotels, instrumentenbakjes, instrumententabletten, multifunctionele schaaltjes, wattenhouders, spuitrekjes, enzovoort!

Subcategorie naar Overige artikelen

 • Bunsenbranders en gasvullingen Bunsenbranders en gasvullingen

  Bunsenbranders en de bijpassende gasvullingen vindt u bij Praxisdienst tegen zeer voordelige prijzen.

 • Flessen, potjes en reservoirs Flessen, potjes en reservoirs

  Laboratoriumflessen, monsterpotjes, geneeskundeflessen en spuitflessen hebben wij in deze categorie samengevat.

 • Instrumentenschalen, staande cilinders Instrumentenschalen, staande cilinders

  Instrumentenschalen, instrumentendienbladen, staande cilinders en instrumentboxen in veel verschillende uitvoeringen.

 • Pipetten en pipetpunten Pipetten en pipetpunten

  Wij bieden u een grote keuze aan wegwerp-pipetten en herbruikbare pipetten en pipetpunten voor verschillende toepassingen.

 • Monsterbuisjes en verzendverpakkingen Monsterbuisjes en verzendverpakkingen

  Hier vindt u verzendzakken, verzenddozen en andere verzendverpakkingen voor een veilig transport van laboratoriummonsters.

 • Reageerbuisstandaarden Reageerbuisstandaarden

  Praxisdienst biedt u voordelige reageerbuisjes en bijpassende toebehoren, van reageerbuisborstels tot aan reageerbuisstandaarden.

 • Reageerbuizen Reageerbuizen

  Bij Praxisdienst vindt u reageerbuizen en bijpassende accessoires van gerenommeerde fabrikanten zoals Süße of Heinz Herenz.

 • Tabletdelers en vijzels Tabletdelers en vijzels

  In de categorie Tabletdelers en vijzels hebben wij producten voor het delen, fijnstampen, bewaren en verdelen van medicijnen samengesteld.