Apparatuur

Apparatuur

Of u nu op zoek bent naar een centrifuge, microscoop of laboratoriumweegschaal: in deze categorie bieden wij u een ruime keuze aan typische laboratoriumapparaten. Wij bieden u bijvoorbeeld tafelcentrifuges voor kleine tot gemiddelde monstervolumes die uitermate geschikt zijn voor de centrifugering van bloedafnamebuisjes in het praktijklaboratorium, en bijpassende centrifugebuisjes. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een grote keuze aan monoculaire en binoculaire microscopen van gerenommeerde fabrikanten zoals Krüss of Euromex.

Met de precisie-laboratoriumweegschalen van KERN kunt u zelfs de kleinste hoeveelheden nauwkeurig afwegen. Diverse functies, zoals doseren, tellen of sorteren, vereenvoudigen het dagelijks werk in het laboratorium. Maak ook kennis met onze ruime keuze aan analyseapparaten, voor bijvoorbeeld de bepaling van de bloedsuiker, bloedstolling of het lactaatgehalte, en profiteer van onze voordelige prijzen.

Subcategorie naar Apparatuur

 • Alcoholtesters Alcoholtesters

  Alcoholtesters voor de bepaling van het alcoholgehalte in het bloed via de adem. Ook uitermate geschikt voor mobiel gebruik.

 • Analayseapparaten voor urineteststrips Analayseapparaten voor urineteststrips

  Speciale analyseapparaten voor de analyse van via instrumenten te analyseren urineteststrips.

 • Analyseapparaten Analyseapparaten

  Hier vindt u analyseapparaten zoals de Vario Photometer of de Reflotron Plus, voor een snel onderzoek van bloedmonsters op verschillende parameters.

 • Bloedsuikermeters Bloedsuikermeters

  Bloedsuikermeters voor een snelle, mobiele bepaling van de bloedsuikerwaarde via capillairbloedmonsters. Hier vindt u ook de bijpassende teststrips.

 • Bloedstollingsmeters Bloedstollingsmeters

  Bloedstollingsmeters zonder lange wachttijden in het laboratorium. De praktische bloedstollingsmeters van Roche kunnen ook zonder problemen mobiel worden gebruikt.

 • H2-ademtesters H2-ademtesters

  H2-ademtesters maken een eenvoudige diagnose van intoleranties mogelijk, zoals een lactose- of fructose-intolerantie, door de meting van de H2-concentratie in de uitgeademde lucht.

 • Laboratoriumklokken Laboratoriumklokken

  Veel laboratoriumwerkzaamheden vereisen een tijdmeting of de aanwezigheid van een timer. Wij bieden u diverse timers die ideaal geschikt zijn voor gebruik in het laboratorium.

 • Laboratoriumweegschalen Laboratoriumweegschalen

  Ontdek onze grote selectie aan laboratoriumweegschalen met zeer kleine meetstappen en speciale functies, zoals sorteren, doseren of receptvoorbereiding

 • Lactaatmeters Lactaatmeters

  In deze categorie vindt u diverse lactaatmeters voor de bepaling van de lactaatconcentratie in het bloed en de bijbehorende lactaat-teststrips.

 • Microscopen Microscopen

  Of u nu op zoek bent naar een monoculair, binoculair of stereomicroscoop: Praxisdienst biedt u een groot assortiment aan hoogwaardige microscopen van Euromex en Krüss tegen voordelige prijzen.

 • Teststrips voor analyseapparaten Teststrips voor analyseapparaten

  Wij bieden u een groot assortiment aan teststrips voor onze analyseapparaten, bijvoorbeeld voor een onderzoek naar hemoglobine, glucose of kalium.

 • Centrifuges Centrifuges

  Wij bieden u een grote keuze aan hoogwaardige tafelcentrifuges van Hettich voor laboratoria met kleine tot gemiddelde monstervolumes.