Sterilisatie en reiniging

Sterilisatie en reiniging

Voor de sterilisatie en reiniging van uw chirurgische instrumenten bieden we u autoclaves, folielasapparaten, heteluchtsterilisatoren, apparaten voor machinale reiniging en ontsmetting, sterilisatieverpakkingen en –containers aan. Autoclaves zoals de machines van Euroklav, Vacuklav of MELAtronic ontsmetten en steriliseren de instrumenten in uw praktijk snel en op een veilige manier. Met printers als de MELAprint 42 van Melag bent u zeker van een duidelijke documentatie en archivering van het sterilisatieproces. Bent u op zoek naar een folielasapparaat? Dan beveelt Praxisdienst u de MELAseal 100 of 101 aan met standaard- of comfortinstellingen. Of u kunt kiezen voor de reinigingsmachine MELAclean om uw instrumenten machinaal te wassen en te ontsmetten. U kunt hier tegelijkertijd de bijhorende wasmanden bij Praxisdienst bestellen!

Subcategorie naar Sterilisatie en reiniging

 • Autoclaven Autoclaven

  Hoogwaardige autoclaven voor professionele sterilisatie van uw chirurgische instrumenten koopt u voordelig bij Praxisdienst.

 • Folielasapparaten Folielasapparaten

  We bieden u de keus uit foliesealapparaten van EURONDA en MELAG, waarmee instrumenten snel en veilig in sterilisatiefolie gelamineerd kunnen worden.

 • Heteluchtsterilisatoren Heteluchtsterilisatoren

  Hier vindt u een keuze aan heteluchtsterilisatoren en passende toebehoren, zoals sterilisatortabletten.

 • Sterilisatieverpakkingen en -containers Sterilisatieverpakkingen en -containers

  Met behulp van sterilisatieverpakkingen en sterilisatiereservoirs kunnen steriele goederen na sterilisatie zonder problemen langere tijd worden opgeslagen.