Splinterpincet, recht, 9 cm
Human / Instrumenten / Instrumentarium / Wegwerpinstrumenten
Artikelnr.: 131143
Paul Hartmann
EAN: 4052199220666
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/master/product/1/hartmann_peha_splitterpinzette_131143_1.jpg Splinterpincet, recht, 9 cm
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/1/800_800_100/hartmann_peha_splitterpinzette_131143_1.jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/2/800_800_100/hartmann_peha_splitterpinzette_131143_2.jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/3/800_800_100/hartmann_peha_splitterpinzette_131143_3.jpg
State 2 Artikel wordt voor u besteld, wij proberen zo snel mogelijk te leveren.
excl. btw en verzendkosten
Hoeveelheid: à 25 Stuk
Aan wenslijst toevoegen
U bent niet aangemeld

a.u.b. meldt u zich aan

 • Verzekerde verzending & gratis retourneren

 • Gratis verzending vanaf 100,00 €*

 • Express verzending of gewenste afleverdatum

 • Eenvoudige Leasing en betaling in termijnen

Splinterpincet - Peha® instrumentdisposable

 
Deze splinterpincet is een eenmalig te gebruiken instrument uit de Peha® serie van Hartmann. De pincet is vervaardigd uit geborsteld staal waardoor hinderlijke lichtreflecties, zoals die bij glanzende instrumenten optreden, worden voorkomen. De 9 cm lange splinterpincet in rechte uitvoering heeft een geribbelde bek die spits toeloopt. Het greepgedeelte is breed en ligt goed in de hand.
 

Productkenmerken

 • Splinterpincet
 • Vorm: recht
 • Lengte: 9 cm
 • Materiaal: geborsteld staal
 • Steriele houdbaarheid: 5 jaar
 • Spits toelopende, geribbelde bek
 • Met Peha® Colour Lock® markering  voor duidelijke onderscheiding van herbruikbare instrumenten
 • Bijzonder voordelig
 • Afzonderlijk steriel verpakt
 • 25 pincetten in praktische dispenser
 

Toepassingsgebieden

De splinterpincet is een bijzonder fijne pincet, die vooral wordt gebruikt voor de verwijdering van lichaamsvreemd materiaal uit de huid en de onderhuid. Door de spits toelopende vorm en de ribbels aan de binnenzijde van de bek kunnen ook de kleinste deeltjes, zoals splinters, gemakkelijk worden beetgepakt en verwijderd. Verder kan de splinterpincet bijvoorbeeld worden gebruikt voor het plaatsen van wondkralen. 
 

Info over Peha® instrumentdisposables

De Peha® instrumentdisposables van Hartmann vormen een economisch en veilig alternatief voor herbruikbare instrumenten. De eenmalig te gebruiken instrumenten bestaan uit mat, geborsteld staal. Het geborstelde aspect van de instrumenten voorkomt hinderlijke reflecties, wat de gebruiksveiligheid bevordert. 
Vóór sterilisatie worden de instrumentdisposables gereinigd volgens een speciale, door Hartmann ontwikkelde methode. De instrumenten bieden dan ook een betrouwbare reinheid en steriliteit. Peha® instrumentdisposables voorkomen niet alleen het optreden van kruisbesmettingen, ze voldoen ook volledig aan de tactiele en manipulatieve eigenschappen van hoogwaardige medische instrumenten. Om verwarring van de disposable Peha®-instrumenten met de herbruikbare instrumenten te voorkomen, zijn de disposable instrumenten van Hartmann naast het disposable medische hulpmiddel keurmerk ook van een Peha® Colour Lock® markering voorzien. Omdat de Peha® instrumentdisposables direct gebruiksklaar zijn, bespaart u effectief op tijd en kosten, wat niet alleen voordelig is voor kleinere praktijken, maar ook voor ziekenhuizen en voor de uitrusting van medische tassen en koffers. Elke instrumentdisposable is afzonderlijk steriel verpakt en heeft een steriele houdbaarheid van 5 jaar. Daardoor zijn de Peha® instrumentdisposables op elk moment direct inzetbaar. De Peha® instrumentdisposable-serie bestaat uit vele instrumenttypen in verschillende uitvoeringen. Alle belangrijke instrumenttypen zijn vertegenwoordigd, van de anatomische pincet tot speciaal OK-instrumentarium. 
Peha® instrumentdisposables worden na gebruik verzameld in steekbestendige containers en met het afval verwijderd. In het geval van afvalverbranding kan het gerecyclede materiaal worden gebruikt voor de fabricage van nieuwe producten. 

De Peha® instrumentdisposables zijn steeds in perfecte functionele en hygiënische toestand en dragen op die manier bij aan optimaal gebruikscomfort en optimale gebruiksveiligheid.

1 klantbeoordelingen Ø
5
5

5 van 5 Sterren

Geef nu een beoordeling

Deel uw ervaringen met dit artikel met andere klanten. Klik a.u.b. op de sterren om uw beoordeling te geven.

(U hebt nog geen sterren toegekend)

Splinterpincet, recht, 9 cm
Klantrecensies

5 Sterren (1)

Nieuw product werd in het winkelwagentje gelegd
Vaak gecombineerd met dit artikel