Chirurgische standaardpincet, recht, 14 cm
Human / Instrumenten / Instrumentarium / Wegwerpinstrumenten
Artikelnr.: 131141
Paul Hartmann
0
EAN: 4052199219912
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/master/product/1/hartmann_peha_chirurgische_standard_pinzette_131141_1.jpg Chirurgische standaardpincet, recht, 14 cm
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/1/800_800_100/hartmann_peha_chirurgische_standard_pinzette_131141_1.jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/2/800_800_100/hartmann_peha_chirurgische_standard_pinzette_131141_2.jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/3/800_800_100/hartmann_peha_chirurgische_standard_pinzette_131141_3.jpg
State 2 Artikel wordt voor u besteld, wij proberen zo snel mogelijk te leveren.
excl. btw en verzendkosten
Hoeveelheid: à 25 Stuk
Aan wenslijst toevoegen
U bent niet aangemeld

a.u.b. meldt u zich aan

 • Verzekerde verzending & gratis retourneren

 • Gratis verzending vanaf 100,00 €*

 • Express verzending of gewenste afleverdatum

 • Eenvoudige Leasing en betaling in termijnen

Chirurgische standaardpincet - Peha® instrumentdisposable

 
Deze chirurgische pincet in standaarduitvoering is vervaardigd uit geborsteld staal waardoor hinderlijke reflecties tijdens gebruik worden voorkomen. Deze chirurgische pincet is een eenmalig te gebruiken instrument uit de Peha® instrumentdisposable-serie van Hartmann. Instrumentdisposables hebben als voordeel dat kruisbesmettingen worden voorkomen en dat de instrumentkwaliteit van een constant hoog niveau is. De chirurgische standaardpincet in rechte vorm heeft een lengte van 14 cm.
 

Productkenmerken

 • Chirurgische pincet, standaarduitvoering
 • Vorm: recht
 • Lengte: 14 cm
 • Materiaal: geborsteld staal
 • Steriele houdbaarheid: 5 jaar
 • Geen hinderlijke reflecties
 • Aan beide zijden duidelijk gemerkt als eenmalig te gebruiken instrument
 • Afzonderlijk steriel verpakt
 • Met Peha® Colour Lock® markering  voor duidelijke onderscheiding van herbruikbare instrumenten
 • 25 pincetten in praktische dispenser
 • Hartmann artikel-nummer: 9910631
 

Toepassingsgebieden

De chirurgische pincet in standaarduitvoering heeft in elkaar grijpende tanden, waardoor een goede grip op weefsels mogelijk is, zonder weefselbeschadiging door te grote druk. Met de chirurgische standaardpincet worden alleen sterke structuren zoals bindweefsel of verband, vastgepakt; gebruik van de chirurgische pincet bij kwetsbare weefsels zou tot onnodige weefselschade kunnen leiden. 
 

Info over Peha® instrumentdisposables

De Peha® instrumentdisposables van Hartmann vormen een economisch en veilig alternatief voor herbruikbare instrumenten. De eenmalig te gebruiken instrumenten bestaan uit mat, geborsteld staal. Het geborstelde aspect van de instrumenten voorkomt hinderlijke reflecties, wat de gebruiksveiligheid bevordert. 
Vóór sterilisatie worden de instrumentdisposables gereinigd volgens een speciale, door Hartmann ontwikkelde methode. De instrumenten bieden dan ook een betrouwbare reinheid en steriliteit. Peha® instrumentdisposables voorkomen niet alleen het optreden van kruisbesmettingen, ze voldoen ook volledig aan de tactiele en manipulatieve eigenschappen van hoogwaardige medische instrumenten. Om verwarring van de disposable Peha®-instrumenten met de herbruikbare instrumenten te voorkomen, zijn de disposable instrumenten van Hartmann naast het disposable medische hulpmiddel keurmerk ook van een Peha® Colour Lock® markering voorzien. Omdat de Peha® instrumentdisposables direct gebruiksklaar zijn, bespaart u effectief op tijd en kosten, wat niet alleen voordelig is voor kleinere praktijken, maar ook voor ziekenhuizen en voor de uitrusting van medische tassen en koffers. Elke instrumentdisposable is afzonderlijk steriel verpakt en heeft een steriele houdbaarheid van 5 jaar. Daardoor zijn de Peha® instrumentdisposables op elk moment direct inzetbaar. De Peha® instrumentdisposable-serie bestaat uit vele instrumenttypen in verschillende uitvoeringen. Alle belangrijke instrumenttypen zijn vertegenwoordigd, van de anatomische pincet tot speciaal OK-instrumentarium. 
Peha® instrumentdisposables worden na gebruik verzameld in steekbestendige containers en met het afval verwijderd. In het geval van afvalverbranding kan het gerecyclede materiaal worden gebruikt voor de fabricage van nieuwe producten. 

De Peha® instrumentdisposables zijn steeds in perfecte functionele en hygiënische toestand en dragen op die manier bij aan optimaal gebruikscomfort en optimale gebruiksveiligheid.
Nog geen beoordelingen
0
0

Geef nu een beoordeling

Deel uw ervaringen met dit artikel met andere klanten. Klik a.u.b. op de sterren om uw beoordeling te geven.

(U hebt nog geen sterren toegekend)

Chirurgische standaardpincet, recht, 14 cm
Nieuw product werd in het winkelwagentje gelegd
Vaak gecombineerd met dit artikel