1. Human
 2. Instrumenten
 3. Instrumentarium
 4. Gipszagen en gipstangen
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Gipszagen en gipstangen


Voor het verwijderen van gips is speciaal gereedschap nodig omdat conventionele gipsscharen niet in staat om de stijve verbanden door te knippen. In de categorie van gipszagen en gipstangen bieden wij speciale instrumenten voor snelle en zachte scheiding van gips en gipsverbanden van alle soorten

Hier vindt u bijvoorbeeld de elektrische gipszaag van Mattes. Deze krachtige zaag is ontworpen om het gips te openen zonder de huid van de patiënt te verwonden. Indien nodig kan de gipszaag worden uitgerust met verschillende zaagbladen.

Voor het scheiden van kleinere gipsverbanden of voor het fijne werk in combinatie met de gipszaag, bieden wij u de gipsschaar van Stille. Deze stevige, massieve schaar is in staat om met weinig inspanning gips te knippen. Daarom heeft hij drie schaarbladen, waarvan twee voorzien zijn van een vertanding. De handgrepen van de gipsschaar zijn bijzonder dik om een goede grip te hebben.

Naast instrumenten voor het verwijderen van gips bieden wij in de categorie gipszagen en gipstangen ook vingerringzagen aan. Deze worden gebruikt voor de zachte verwijdering van ringen die niet over de vinger kunnen worden geschoven door een zwelling of een letsel. De vingerringzaag is een handbediende schaar die zonder stroom gebruikt kan worden.

Gipszagen, gipsscharen, gipstangen, gipsspreiders en veel andere instrumenten voor de orthopedie schaft u voordelig aan bij Praxisdienst.