OK-benodigdheden

OK-benodigdheden

In onze categorie van operatiebenodigdheden vindt u alles dat u nodig heeft om uw instrumentenset aan te vullen. Dit zijn onder meer ampullenstandaarden, wegwerpscheermesjes, instrumenten voor cauterisatie, cryotherapie, manicure en pedicure en ook afdekdoeken en afzuigapparaten. Met ultramoderne chirurgische instrumenten, zoals de CryoPen, kunt u met grote nauwkeurigheid tot op de millimeter weefsels verwijderen. Daardoor zijn deze instrumenten zeer geschikt voor het bevriezen van wratten bijvoorbeeld. De Askina Skin Freeze is een betaalbaar alternatief als cryotherapeutisch middel voor de behandeling van wratten en kleine huidirritaties. Dankzij haar pocketformaat en eenvoudige werking is de Askina Skin Freeze niet alleen geschikt voor dermatologen en chirurgen, maar ook voor huisartsen en kinderartsen. U kunt de Askina Skin Freeze nu kopen aan heel scherpe prijzen bij Praxisdienst, uw shop voor alle chirurgische instrumenten!

Subcategorie naar OK-benodigdheden

 • RF-apparaten RF-apparaten

 • Wegwerpscheermesjes Wegwerpscheermesjes

  Producten voor verwijdering van haar, zoals wegwerpscheermesjes of ontharingssystemen koopt u voordelig bij Praxisdienst.

 • Cauterisatie Cauterisatie

  In deze categorie bieden we batterij- en accucauters aan en HF-cauters voor cauterisatie tijdens operaties.

 • Cryotherapie Cryotherapie

  Cryotherapie-instrumenten voor gerichte behandeling van huislaesies, zoals wratten, koopt u voordelig bij Praxisdienst.

 • OK-afdekdoeken OK-afdekdoeken

  Wegwerp-OK-afdekdoeken van Hartmann en herbruikbare afdekkingen van Kunath koopt u voordelig bij Praxisdienst.

 • Afzuigapparaten Afzuigapparaten

  Bij Praxisdienst vindt u een ruime keuze aan afzuigapparaten om bloed, slijm en andere lichaamsvloeistoffen af te zuigen.