Canules

Canules

In de categorie naalden/canules bieden wij u een uitgebreid assortiment wegwerpnaalden van bekende fabrikanten, zoals B. B.Braun, Sarstedt en Dispomed Witt. Van standaardnaalden voor intramusculaire injectie en venapunctienaalden tot knopcanules voor wondspoeling, u vindt bij ons alle gangbare canules tegen voordelige prijzen.
Om letsel door prikwonden te voorkomen, moeten zo mogelijk veiligheidscanules met een veiligheidsmechanisme worden gebruikt, dat de naald na gebruik zodanig omsluit dat de gebruiker zich niet meer kan prikken. In de categorie veiligheidscanules vindt u daarom een selectie speciale wegwerpveiligheidscanules die het risico op letsel door prikwonden verlagen en bijdragen aan de veiligheid van uw medewerkers.
Natuurlijk zijn alle wegwerpspuiten bij Praxisdienst beschikbaar in een uitgebreid aantal maten. Voor volwassenen, kinderen of oudere patiënten: wij bieden u de passende canule voor elke toepassing.

Subcategorie naar Canules

 • Wegwerpnaalden Wegwerpnaalden

  Hoogwaardige wegwerpnaalden voor verschillende toepassingen. Hier vindt u bijvoorbeeld spinale canules, neonatale canules of ultradunne naalden.

 • Afname- en inspuitcanules Afname- en inspuitcanules

  Afname- en inspuitcanules voor meervoudige afname uit voorraadflessen resp. voor het mengen van medicijnen of oplossingen.

 • Knopcanules Knopcanules

  Hier vindt u knopcanules voor wondspoeling en afzuigen van vloeistoffen in verschillende maten en uitvoeringen.

 • Veiligheidscanules Veiligheidscanules

  Bescherm uzelf en uw medewerkers tegen prikwonden - met de veiligheidscanules van B.Braun, BD en Dispomed.

 • Venapunctienaalden Venapunctienaalden

  Venapunctienaalden zijn uitermate geschikt voor het aanbrengen van infusen en voor bloedafname bij patiënten met slechte aders.

 • Veneuze verblijfscanules Veneuze verblijfscanules

  Ontdek het grote assortiment aan infuusnaalden van B.Braun en BD en bijpassende stiletten tegen voordelige prijzen.