Overige artikelen

Overige artikelen

In deze categorie vindt u veiligheidscontainers voor snelle en veilige afvoer van gecontamineerde, puntige en scherpe voorwerpen. Veiligheidscontainers, ook wel naaldencollectors of afvalcontainers genoemd, zijn gemaakt van prikbestendig kunststof, zodat verwijderde canules, scalpels of ampulkoppen geen risico vormen voor het personeel.
Veiligheidscontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten - terwijl de kleinste maat veelal in eerstehulp- of artsenkoffers wordt gebruikt, zijn de grotere afvalcontainers uitermate geschikt voor wegwerpinstrumenten of voor praktijken met een groot aantal patiënten.
Om ervoor te zorgen dat er na weggooien geen gevaar meer bestaat voor het personeel of voor de medewerkers van de vuilophaaldienst, zijn de veiligheidscontainers voorzien van een speciale sluiting die na het definitieve vastklikken niet meer kan worden geopend.
Bij Praxisdienst zijn veiligheidscontainers in een groot aantal maten tegen voordelige prijzen verkrijgbaar.

Subcategorie naar Overige artikelen

  • Ampulopeners Ampulopeners

    Ampulopeners voor veilige verwijdering van de ampulkop en ter voorkoming van snijwonden, koopt u voordelig bij Praxisdienst.

  • Veiligheidscontainers Veiligheidscontainers

    Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers in diverse maten voor een veilige afvoer van naalden, scalpels, wegwerpinstrumenten en pipetpunten.

  • Stuwband Stuwband

    Ontdek ons grote assortiment aan stuwbanden voor eenmalig of meervoudig gebruik. Wij bieden u ook een speciale stuwband voor kinderen in kleinere afmetingen met kindermotieven.