Handschoenen

Handschoenen

In de categorie handschoenen vindt u onderzoeks- en operatiehandschoenen evenals beschermende handschoenen voor het gebruik van desinfecterende en reinigingsmiddelen.
Naast de klassieke latex handschoenen bieden wij u bijv. ook latexvrije nitrilhandschoenen, onderzoekshandschoenen met muntsmaak, wegwerphandschoenen met vochtinbrengende binnenlaag of steriele copolymeerhandschoenen.
Ons assortiment operatiehandschoenen omvat hoogwaardige handschoenen voor verschillende toepassingen, zoals algemene chirurgie, microchirurgie, orthopedische chirurgie of reconstructieve chirurgie. Wij bieden u hoogwaardige merk-OK-handschoenen aan van Ansell, Hartmann of B. Braun.
Ontdek vele andere producten in de gelijknamige categorie medische beschermende kleding in de online-shop van Praxisdienst.

Subcategorie naar Handschoenen

  • Onderzoekshandschoenen Onderzoekshandschoenen

    Onderzoekshandschoenen beschermen de gebruiker van direct contact met potentieel infectieuze materialen. Wij bieden een groot aantal wegwerphandschoenen tegen lage prijzen.

  • OK-handschoenen OK-handschoenen

    Bij Praxisdienst vindt u een breed scala aan hoogwaardige merk OK-handschoenen voor verschillende chirurgische procedures in een uitgebreid uitgebreid assortiment van groottes.

  • Handschoenendispenser Handschoenendispenser

    Handschoendispenser worden voorzien met handschoendozen en zorgen voor een bijzonders individuele en hygiënische pull out van de handschoenen.