Beschermende kleding

Beschermende kleding

De persoonlijke beschermende kleding is erg belangrijk in de geneeskunde omdat ze het medische personeel beschermt tegen rechtstreeks contact met mogelijk besmettelijke stoffen. In deze categorie vindt u dan ook een omvangrijk assortiment hoogwaardige medische beschermende kleding voor gebruik in dokterspraktijken, ziekenhuizen, laboratoria en rust- en verzorgingstehuizen.
Naast mondkapjes en beschermbrillen vindt u bij ons ook OK-mutsen, overschoenen, beschermende overalls en wegwerpschorten. Bovendien bieden wij u een ruime keuze aan steriele en niet-steriele OK-jassen voor de verschillende OK-ruimtes en een breed assortiment OK-handschoenen uit latex en latexvrije materialen.
Voor het dagelijkse werk in de praktijk hebben wij voor u een omvangrijk aanbod aan niet-steriele onderzoekshandschoenen samengesteld. Of u nu op zoek bent naar latexvrije nitrilhandschoenen, latexhandschoenen met vochtinbrengende binnenlaag of onderzoekshandschoenen met muntsmaak voor onderzoeken in de mondholte - bij Praxisdienst vindt u gegarandeerd een geschikte wegwerphandschoen.

Subcategorie naar Beschermende kleding

  • Handschoenen Handschoenen

    Van onderzoekshandschoenen tot operatiehandschoenen of beschermende handschoenen, dat vindt u allemaal in ons omvangrijke assortiment wegwerphandschoenen.

  • OK-kleding OK-kleding

    In de categorie OK-kleding vindt u naast OK-kleding, wegwerpjassen en -kapjes ook mondkapjes, infectiebeschermende kleding, OK-klompen en overtrekschoenen.

  • Beschermbrillen Beschermbrillen

    Wij bieden u beschermbrillen voor werkzaamheden in het laboratorium, de praktijk en de OK die de ogen beschermen tegen rondvliegende deeltjes, chemicaliën en mogelijk besmettelijke stoffen.