Pulsoximetrie

Pulsoximetrie

Praxisdienst biedt u een omvangrijk assortiment aan pulsoximeters en passende toebehoren van gerenommeerde fabrikanten, zoals EDAN, NONIN en Nellcor, tegen gunstige prijzen.

Naast de praktische, compacte vingerpulsoximeters vindt u bij ons ook zogenaamde handpulsoximeters, die door de vervangbare sensoren een bijzonder hoge mate van hygiëne garanderen. Alle apparaten die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn uitgerust met een groot, goed afleesbaar scherm en onderscheiden zich door het gebruiksgemak. Naast pulsoximeters voor professioneel gebruik door de arts bieden wij u ook speciale pulsoximeters voor thuisgebruik aan voor zelfcontrole van de patiënten.

Ontdek onze ruime keuze aan passende wegwerp- en herbruikbare sensoren. Om de geschikte toebehoren beter te kunnen terugvinden, kunt u de sensoren per fabrikant filteren.

Subcategorie naar Pulsoximetrie

  • Pulsoximeters Pulsoximeters

    We bieden u een ruime keuze aan hoogwaardige vingerpulsoximeters en handpulsoximeters voor stationair of mobiel gebruik, tegen voordelige prijzen.

  • Sensoren en toebehoren Sensoren en toebehoren

    Sensoren en andere toebehoren voor pulsoximetrie van Nellcor, Masimo, Nonin en andere gerenommeerde fabrikanten koopt u voordelig bij Praxisdienst.