Draaistoel

Index

Draaistoel voor de arts bij de Praxisdienst

"Draaistoel" vinden

IIn het dagelijks leven in een praktijk wordt er vaak zittend gewerkt. Of tijdens de behandeling of bij een documentatie, de arts zit elke dag lang op een draaistoel. Overeenkomstig belangrijk is het dat de arts let op de kwaliteit van de draaistoel en dat hij de juiste keuze treft voor de gebruiksdoeleinden en zijn statuur.

Wij bieden een breed scala aan stoelen voor de dokterspraktijk. Modellen met en zonder rugleuning, verschillende hoogteverstellingen en polstering. Steeds vaker worden in dokterspraktijken draaistoelen gebruikt met een voetenring die verschillende zitposities mogelijk maakt. Naast de verschillende standaard modellen kunt u bij ons ook een draaistoel verkrijgen voor de bijzonder grote arts alsmede een model met een hellend zitvlak. Vergelijkbaar met de positie in de auto is hier de zitting een beetje schuin. 

Ongeacht in welke uitvoering de arts zijn draaistoel kiest, hij heeft een grote keuze aan klassiek en modern gekleurde polstering ter beschikking. Lang niet alleen maar de kleuren zwart en wit bepalen de dokterspraktijken. Heel belangrijk:  let u er a.u.b. op voor welke vloer u de stoel wilt gebruiken. Afhankelijk hiervan moet er gekozen worden voor wielen voor tapijt- of harde vloeren. 

Bij eventuele vragen – neemt u contact met ons op, wij vinden gegarandeerd het geschikte model  voor uw praktijk