Universele ECG elektrodengordel
Human / Diagnostiek / Vakspecifieke diagnostiek / ECG-apparaten en toebehoren / ECG-elektroden
Artikelnr.: 125870
LevMed
EAN: 7290016423013
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/master/product/1/levmed_universal_ekg_elektrodengurt_125870_1.jpg Universele ECG elektrodengordel
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/1/800_800_100/levmed_universal_ekg_elektrodengurt_125870_1.jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/2/800_800_100/levmed_universal_ekg_elektrodengurt_125870_2.jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/3/800_800_100/levmed_universal_ekg_elektrodengurt_125870_3.jpg
State 2 Artikel wordt voor u besteld, wij proberen zo snel mogelijk te leveren.
excl. btw en verzendkosten
Hoeveelheid: à 1 Stuk
Artikel aan uw wenslist
U bent niet aangemeld

a.u.b. meldt u zich aan

  • Verzekerde verzending & gratis retourneren

  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*

  • Express verzending of gewenste afleverdatum

  • Eenvoudige Leasing en betaling in termijnen

De ECG-gordel komt in de plaats van de gebruikelijke kleefelektroden voor eenmalig gebruik resp. vacuümelektroden. Dit systeem integreert 6 precordiale afleidingen van alle gangbare ECG-systemen, ongeacht of het bananenstekkers, rondstekkers of drukknopverbinders zijn. Het elastische materiaal kan probleemloos aan het lichaam worden aangepast, blijft dankzij de eveneens elastische armbeugel zonder verdere fixatie zitten en is voor meer dan 95 % van de volwassenen geschikt.
9 klantbeoordelingen Ø (2 Klantrecensies)
4
4
Nieuwe beoordeling

U kunt alleen een commentaar over dit artikel schrijven als u aangemeld bent.


Nu aanmelden

5
van

in één woord: GEWELDIG!! ECG's maken met veel borsthaar is heel erg makkelijk. Beetje gel erbij en je hebt goede geleiding.
Aanleggen is makkelijk. Client moet wel even wennen aan het feit dat je je bovenarmen rustig hélemaal tot op de bank kunt laten zakken. De band rekt voldoende.
Bij sterk gespierde borstpartij blijven de contacten van V1 en V2 "zweven". Oplossing is een flinke dot gel er tussen (nadat je het aangelegd) en je hebt contact.
Kortom een AANRADER, zeker als je veel mobiel moet werken, spaart het veel tijd i.p.v. rommelen met plakkers of zuignappen.

4
van

Een ECG maken kost nu veel minder tijd. De kabels raken ook minder in de war. Enig nadeel is dat sommige patiënten het vervelend vinden om de armen in de armhouder te hebben.

Nieuw product werd in het winkelwagentje gelegd
Vaak gecombineerd met dit artikel