ECG-apparaten en toebehoren

ECG-apparaten en toebehoren

Met behulp van een ecg-apparaat kan het elektrocardiogram binnen enkele seconden en op niet-invasieve wijze worden gemaakt. Het onderzoek geeft informatie over de eigenschappen en de gezondheid van het hart en wordt daarom niet alleen bij huisartsen en cardiologen, maar ook bijvoorbeeld door reddingsdiensten uitgevoerd.

Praxisdienst biedt u in de categorie ecg-apparaten en toebehoren zowel rust- als inspannings- en continu-ecg-apparaten voor de uitvoering van verschillende ecg-onderzoeken. Rust-ecg-apparaten worden zowel binnen het kader van routine-onderzoeken als bij noodgevallen ingezet. Voor de uitvoering van rust-ecg's bieden wij u een groot aantal rust-ecg-apparaten voor stationaire of mobiele toepassing.

Voor de uitvoering van ergometrie bieden wij u speciale inspannings-ecg-apparaten, naar keuze ook met een bijpassende fietsergometer. Ons assortiment bevat daarnaast ook een keuze aan continu-ecg-apparaten, waarmee de ecg-curve gedurende de dag wordt gemeten en geregistreerd. Met het continu-ecg-apparaat kunnen ook sporadisch optredende harteritmestoornissen op een betrouwbare manier worden aangetoond.

Subcategorie naar ECG-apparaten en toebehoren

 • ECG-elektroden ECG-elektroden

  Ontdek ons ruime assortiment aan klem-, zuig- en kleefelektroden voor volwassenen en kinderen.

 • ECG-apparaten ECG-apparaten

  Wij bieden u een groot aantal rust-, alsook inspannings- en continu-ecg-apparaten van gerenommeerde fabrikanten tegen voordelige prijzen.

 • Ecg-papier Ecg-papier

  Ecg-papier voor alle gangbare ecg-apparaten, zoals van Fukuda Denshi, Schiller, Cardiette of EDAN.

 • Aanvullende ecg-toebehoren Aanvullende ecg-toebehoren

  Hier vindt u naast apparaat-trolleys en vacuüminstallaties ook kleefringen, ecg-spray en elektrodencrème.