Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde

In de categorie natuurgeneeskunde bieden wij u producten voor het uitvoeren van natuurgeneeskundige behandelingen. Naast cupping-glazen voor de cupping-behandeling of de cupping-hoofdmassage vindt u hier ook acupunctuurnaalden, kinesiologietape en cross-tape.
Kinesiologietape wordt de laatste jaren steeds populairder, omdat het geen werkzame stoffen bevat en geen bijwerkingen kan veroorzaken. De bonte tapes zijn makkelijk aan te brengen en hebben een breed toepassingsgebied.
Geheel nieuw binnen de categorie natuurgeneeskunde zijn de alcoholvrije Bach-bloesem-essences van Edis Bio in praktische pipetfles, naar keuze verkrijgbaar als aparte essence of als praktische complete set inclusief houten box en aanvullende extra's.

Subcategorie naar Natuurgeneeskunde

  • Acupunctuurnaalden en toebehoren Acupunctuurnaalden en toebehoren

    In deze categorie vindt u acupunctuurnaalden met kunststof- of metalen grepen en de Biolas Softlaser voor de laseracupunctuur.

  • Tapes Tapes

    In de categorie tapes bieden wij u een ruim assortiment aan kinesiologietapes en cross-tapes in diverse uitvoeringen.

  • Cupping-glazen en levenswekkers Cupping-glazen en levenswekkers

    Cupping-glazen voor een cupping-behandeling of cupping-hoofdmassage koopt u voordelig bij Praxisdienst. Wij bieden u ook cupping-glazen met dopje en ballon.