Otoscopen en oftalmoscopen

Otoscopen en oftalmoscopen

In de categorie otoscopen en oftalmoscopen bieden wij u een ruime keuze aan hoogwaardige diagnostische instrumenten voor alle gangbare vakgebieden. Dermatoscopen, otoscopen, mondspatelhouders en oftalmoscopen: bij Praxisdienst vindt u de passende diagnostische instrumenten voor elke behoefte.
Bij ons kunt u terecht voor zowel losse instrumentkoppen als diagnostische sets en natuurlijk voor een omvangrijk assortiment aan toebehoren van handgrepen tot reservelampen.
Veel diagnostische instrumenten van de firma HEINE bieden wij als alternatief voor halogeenverlichting ook met de betere led-verlichting aan. HEINE led-lampen overtuigen met name door hun duurzaamheid, de lage warmtestraling en het bijzonder heldere en witte licht.
Hebt u vragen over producten uit de categorie otoscopen en oftalmoscopen? Onze klantenservice adviseert u graag! Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Subcategorie naar Otoscopen en oftalmoscopen

 • Diagnostische sets Diagnostische sets

  Hier vindt u diagnostische sets, bestaande uit handgrepen, instrumentkoppen en bijpassende toebehoren, zoals batterijen of opladers tegen voordelige prijzen.

 • Reservelampen Reservelampen

  Hebt u vervangende lampen voor uw diagnostische instrument nodig? In deze categorie vindt u halogeen- en led-lampen voor alle gangbare instrumenten van Welch Allyn en HEINE.

 • Handgrepen en opladers Handgrepen en opladers

  Ontdek ons ruime assortiment aan handgrepen, opladers, oplaadbare batterijen en accu's voor gebruik met instrumentkoppen.

 • Oftalmoscopen Oftalmoscopen

  Praxisdienst biedt een groot aantal Oftalmoscopen van Riester, HEINE en Welch Allyn aan voor het onderzoek en de beoordeling van het netvlies.

 • Otoscopen Otoscopen

  Wij bieden u een grote keuze aan voordelige klassieke otoscopen en video-otoscopen van gerenommeerde fabrikanten zoals Riester, HEINE of LUXAMED.

 • Trechters en Toebehoren Trechters en Toebehoren

  Praxisdienst biedt een groot aantal toebehoren voor uw diagnostische instrumenten. In deze categorie vindt u bijvoorbeeld oortrechters of ballonnen voor de pneumatische otoscopie.

 • Wand-units Wand-units

  Wand-units zijn uitermate praktisch voor het opbergen van meerdere diagnostische instrumenten. Het zijn systemen die individueel kunnen worden ingedeeld en uitgebreid.

 • Andere diagnostische Instrumenten Andere diagnostische Instrumenten

  In deze categorie vindt u diverse diagnostische instrumenten, van handspleetlampen en neusspecula tot mondspatelhouders.