Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters

Of u nu kiest voor een handmatige, digitale of langetermijnbloeddrukmeter: bij Praxisdienst vindt u een enorme keuze aan hoogwaardige bloeddrukmeters van bekende fabrikanten tegen gunstige prijzen.
Wij bieden naast kleine, compacte polsbloeddrukmeters ook nauwkeurige bovenarmbloeddrukmeters aan. Enkele digitale bovenarmbloeddrukmeters bieden naast volledig automatische meting ook de mogelijkheid de bloeddruk met behulp van een stethoscoop nog een keer handmatig te controleren.
Bij ons vindt u tevens bloeddrukmeters voor simultane bloeddrukmeting aan beide bovenarmen en digitale bloeddrukmeters met handbediening voor professionele meting in ziekenhuizen en klinieken.
Ons assortiment bevat daarnaast ook een grote keuze aan apparaten voor continue bloeddrukmeting, waarmee de bloeddruk gedurende de dag kan worden gemeten en geregistreerd. Door deze manier van bloeddrukmeting kan de wittejashypertensie als oorzaak voor een hoge bloeddruk worden uitgesloten.

Subcategorie naar Bloeddrukmeters

  • Digitale bloeddrukmeters Digitale bloeddrukmeters

    Ontdek ons grote aanbod aan hoogwaardige pols- en bovenarmbloeddrukmeters van gerenommeerde fabrikanten zoals ERKA, boso, Omron en Riester.

  • Continue bloeddrukmeting Continue bloeddrukmeting

    Continu-bloeddrukmeters registreren de bloeddruk van de patiënt gedurende de dag en helpen bij het uitsluiten van een wittejashypertensie.

  • Handmatige bloeddrukmeters Handmatige bloeddrukmeters

    Handmatige bloeddrukmeters garanderen bij een correct gebruik zeer nauwkeurige meetresultaten. Daarom geven veel artsen de voorkeur aan het meten met een handmatige bloeddrukmeter en een stethoscoop.