Schoenen

Schoenen

In deze categorie staan de schoenen in het middelpunt. Ontdek de modieuze schoenen met hoge functionaliteit, comfort en comfortabele steun in een omvangrijke keuze aan maten.

Voor de dames in het team bevat ons aanbod een veelheid aan comfortabele klompen, sandalen en sportieve veterschoenen. We leveren schoenen van de merken Birkenstock, Abeba, AWC, Alpro en Berkemann. De hoogwaardig afgewerkte praktijkschoenen ondersteunen u bij elke stap, hebben een voetbed, antislipzolen, zijn kleurrijk of effen, vlak of met hak. Voor de tandarts of tandtechnicus bieden we herenschoenen van de merken Abeba, Birkenstock en AWC. Modieuze slippers, klompen of sportieve veterschoenen, onze herenschoenen combineren een modieus design met comfortabele draageigenschappen.

Comfortabele praktijkschoenen voor dames en heren koopt u voordelig bij Praxisdienst-DENTAL.

Subcategorie naar Schoenen

  • Dames Dames

    Comfortabele damesklompen, sportieve sneakers of klassieke praktijkschoenen – Praxisdienst-DENTAL biedt u een uitgebreide keuze aan verschillende modellen voor dames aan.

  • Heren Heren

    Hier vindt u een ruime keuze aan hoogwaardige herenschoenen van de merken Abeba, AWC, Alpro of Berkemann. Comfortabele schoenen voor heren koopt u makkelijk online bij Praxisdienst-DENTAL.