Dames

Dames

Praktijkkleding voor de tandartspraktijk moet functioneel en modieus zijn. Bij Praxisdienst-DENTAL vindt u een omvangrijke keuze aan hoogwaardige, praktische en modieuze praktijkkleding voor dames. Die is geschikt voor de vrouwelijke tandarts, tandheelkundige assistent of tandtechnicus.

Hier vindt u jassen en tunieken in klassieke of modieuze snit. Zeer praktisch zijn de scrubs van IguanaMed. Die overtuigen door hun optimale pasvorm en enorme kleurenaanbod. Shirts en poloshirts hebben we in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, evenals jassen en blouses. Doktersbroeken hebben we voor u in verschillende kwaliteiten en pasvormen, met comfortabele elastische taille of in aansluitend model in sportieve 5-pocket-style. Alle artikelen van de praktijkkleding voor dames zijn verkrijgbaar in een diverse maten. Veel van onze tunieken, shirts of broeken zijn als uniseks-modellen verkrijgbaar, zo is een uniforme aankleding van het hele team mogelijk. Ons assortiment omvat uitsluitend hoogwaardige merkkleding voor de praktijk van bekende fabrikanten zoals Bierbaum-Proenen (BP), HIZA en IguanaMed.

Overtuig uzelf van onze ruime keuze aan moderne praktijkkleding voor dames tegen voordelige prijzen.

Subcategorie naar Dames

 • Blouses en shirts Blouses en shirts

  In deze categorie vindt u een keuze aan praktische en elegante blouses en shirts als alternatief voor het klassieke tuniek.

 • Broeken Broeken

  Modieuze broeken voor dames, aansluitende stretchbroeken ofwel comfortabele OK-broeken: hier vindt u de passende damesbroek tegen een gunstige prijs.

 • Jacks en pullovers Jacks en pullovers

  Moderne jacks en pullovers, zoals sweatjacks, zachte fleecejacks of klassieke sweatshirts in verschillende kleuren en maten koopt u voordelig bij Praxisdienst-DENTAL.

 • Damestunieken Damestunieken

  Hier bieden we u ruime keuze aan damestunieken, van klassieke jassen tot moderne tunieken, van de merken IguanaMed en Bierbaum-Proenen aan.

 • Polos Polos

  Sportieve polo’s voor dames in verschillende kleuren en een uitgebreide keuze aan maten bestelt u makkelijk online bij Praxisdienst-DENTAL.