1. Dental
 2. Behandeling
 3. Vullen/Afdruk nemen
 4. Aanmaken
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Aanmaken


In deze categorie vindt u een groot assortiment materialen en hulpmiddelen voor het aanmaken van cement, afdruk- en vulmateriaal.

Voor het homogeen roeren van vulmateriaal en cement zijn mengspatels onmisbaar. Er zijn spatels in verschillende uitvoeringen, van kunststof en van metaal. De kunststof spatels zijn zeer geschikt voor het roeren van vulmateriaal, ondervullingen en composieten. Ze zijn heel handzaam en de vorm van het werkeinde is vooral zeer behulpzaam bij het mengen van composietmaterialen. Metalen spatels lenen zich bij uitstek voor het aanmaken van cement, bijv. bij het plaatsen van kronen en bruggen, en ook voor het aanmaken van kleinere hoeveelheden afdrukmateriaal. De metalen spatels zijn herbruikbaar, steriliseerbaar en zeer duurzaam. Naar behoefte zijn metalen spatels verkrijgbaar in verschillende maten. Ook aanmaakblokken worden gebruikt bij het aanmaken van vulmateriaal, cement en afdrukmateriaal. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen blokken van papier en van kunststof. De papieren aanmaakblokken zijn gecoat, zodat de materialen goed mengen en losgemaakt kunnen worden zonder aan het papier te blijven plakken. De vellen zijn aan de zijkanten verlijmd en kunnen na gebruik worden afgescheurd en afgevoerd. De kunststof blokken zijn transparant en eveneens aan de zijkanten verlijmd. Er zijn aanmaakblokken in verschillende formaten, naar behoefte en soort gebruik.Voor het aanmaken van alginaat worden speciale mengbekers en spatels gebruikt. Deze bekers zijn gemaakt van flexibel kunststof en maken het mogelijk om alginaat gelijkmatig en homogeen aan te maken. De alginaatspatels hebben een ergonomisch gevormde handgreep en een gebogen werkeinde dat is aangepast voor optimaal aanmaken in de beker.

Dappenbekers en -glazen kennen verschillende toepassingen. Ze worden gebruikt om oplossingen als waterstof of alcohol klaar te zetten, om bonding of medicijnen aan te geven en ook voor het aanmaken van oplossingen van medicijnen. Dappenglazen zijn meermalen te gebruiken en gemaakt van stabiel glas in verschillende kleuren. De kunststof dappenbekers zijn voorzien van zijdelingse inkepingen en kunnen eenvoudig in het blad worden gehangen en bevestigd.