Beademingsballon

Index

Beademingsballon voor elke situatie

"Beademingsballon" vinden

Beademingsballons in iedere uitvoering en voor elke situatie vindt u in onze shop onder de rubriek EHBO.  Of de semi-disposable Laerdal De Bag II, een van de ballons die in de EHBO koffers vaak gebruikt worden of de klassieke ballons van Söhngen of zeker de meest bekende modellen van Ambu Mark IV, bij ons vindt u ze allemaal. 

De Laerdal De Bag II is "slechts" voor eenmalig gebruik ontworpen, voldoet echter aan alle eisen. Uitgerust met een instelbare handgreep  en een 3 m lange zuurstof slang kan deze wegwerp beademingsballon ook bij extreme temperaturen van -18 ° tot 50 °C worden gebruikt. Om in de EHBO koffer geen onnodige ruimte in beslag te nemen is deze beademingsballon opvouwbaar.

Een uitgebreid assortiment wegwerpmaskers maakt het aanbod volledig. 

Op het gebied van beademingsballons die geschikt zijn voor hergebruik bieden wij u de Mark IV van Ambu aan evenals het model van Söhngen. Voor beide modellen is ook een variant voor gebruik bij baby's met een overeenkomstig kleiner volume beschikbaar. Het model van Söhngen is gemaakt van doorschijnende siliconen en wordt inclusief een 0-10 mbar verstelbare PEEP-klep alsmede een beademingsmasker en een zuurstofreservoir geleverd. 

Over Mark IV van Ambu hoeft eigenlijk niets meer gezegd te worden. Sinds jaren zijn de Ambu beademingsballons de maat van alle dingen. Geavanceerde functionaliteit en indrukwekkende afwerking overtuigen gebruikers wereldwijd. 

Bij de Praxisdienst.de vindt u de voor u geschikte beademingsballon. Bestel online - gemakkelijk en goedkoop.