Cadeaus voor artsen, therapeuten en geneeskundestudenten

Kerstmis is niet meer ver weg en veel mensen zijn op zoek naar cadeaus voor hun familie en vrienden. In onze themawereld «Tijd voor geschenken» hebben wij voor u een aantal cadeau-ideeën samengevoegd die ideaal zijn voor geneeskundestudenten, artsen, alternatieve genezers en andere medewerkers in de gezondheidszorg.

Bij ons vindt u niet alleen traditionele geschenken zoals stethoscopen of studieboeken, maar ook ongewone zaken: een bureauskelet van HeineScientific of chique cadeaus zoals een leren artsentas van M. Wright & Sons.

 

De stethoscoop - een klassieker onder de kerstcadeaus

Stethoscopen zijn perfect als kerstcadeau voor artsen, medische studenten, alternatieve genezers en hulpverleners. Vooral Littmann-stethoscopen worden graag cadeau gedaan voor de Kerst, omdat ze verkrijgbaar zijn met verschillende slangkleuren - opdat de stethoscoop geheel beantwoordt aan de persoonlijke smaak van de ontvanger.

Een bijzondere cadeautip is de elektronische stethoscoop of een stethoscoop in een van de vele in de handel verkrijgbare speciale uitvoeringen. Of het nu helemaal zwart moet zijn (Black Edition), een verfijnde messing uitvoering of een liefhebbersmodel uit een limited edition-reeks - bij Praxisdienst vindt u gegarandeerd de juiste stethoscoop als kerstgeschenk voor uw dierbaren.

Leren artsentassen - een chique kerstcadeau

Dokterstassen van hoogwaardig leer zijn een nobel kerstgeschenk en ideaal voor artsen of alternatieve genezers. Bij Praxisdienst vindt u een ruim assortiment leren artsentassen in diverse formaten en kleuren van suède en glad leer in uitmuntende kwaliteit. De artsentassen van M. Wright & Sons zijn bijvoorbeeld handgemaakt en gemodelleerd in de stijl van de Engelse twenties. Ze combineren klassiek design met hoge functionaliteit en zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Uiteraard bieden wij ook een breed scala aan artsentassen van duurzame materialen zoals nylon of polymousse voor aantrekkelijke prijzen.

Wanneer u bij het kiezen van de juiste tas advies nodig heeft zal onze klantenservice u graag verder helpen!

Massageolie - niet alleen voor fysiotherapeuten een welkom kerstcadeau

Of het nu klassieke massageolie, geurende massagelotion of thermo-massagezalf is - in onze categorie massageoliën vindt u een brede selectie hoogwaardige massageartikelen die zich uitstekend lenen als kerstattentie voor fysiotherapeuten, alternatieve genezers en masseurs.

In combinatie met andere massagetoebehoren uit ons uitgebreide assortiment kunt u ook persoonlijke wellness giftsets samenstellen. Hiervoor zijn vooral massagehout, hot stones en kruidenstempels geschikt.

Voor iedereen die een groter kerstgeschenk in gedachten heeft hebben wij ook een ruime collectie massagetafels en -stoelen in ons assortiment.

Nog meer cadeau-ideeën voor artsen

In onze online shop vindt u een breed scala aan artikelen die bijzonder geschikt zijn als cadeau voor artsen, alternatieve genezers, fysiotherapeuten en geneeskundestudenten. Kleine attenties, zoals verpleegstershorloges, praktische cadeaus voor dagelijks gebruik zoals thermometers, of beroepskleding - bij Praxisdienst bent u verzekerd van een kerstcadeau naar ieders wens.

Wij hebben hier voor u slechts een klein aantal cadeautips bijeengebracht - bezoek eens onze webshop en laat u inspireren door onze categorieën en themawerelden.

Graag helpen we u verder wanneer u nog wensen of vragen heeft. Neem eenvoudig contact met ons op - telefonisch, via e-mail of maak gebruik van onze handige live chat.