Uw Littmann stethoscoop met gravure

Personaliseer uw nieuwe Littmann stethoscoop met uw naam of eigen opschrift. De door u gewenste tekst wordt gegraveerd met een hoogwaardige laser en overtuigt door de uitstekende kwaliteit en lange levensduur.


 

Laat uw nieuwe Littmann stethoscoop graveren!


In onze webshop kunt u geselecteerde Littmann stethoscopen laten graveren met uw naam of een individuele tekst naar keuze. Selecteer hiervoor eerst de gewenste stethoscoop. Kies bij de volgende stap uit de drie lettertypen «Arial» of «Times New Roman» in het tabblad «Individuele lasergravure» en voer de gewenste tekst in (maximaal 26 tekens). Aansluitend wordt de gewenste tekst op het borststuk van de stethoscoop gegraveerd. Attentie: De gravure voor de Classic III stethoscoop is alleen beschikbaar voor standaard borststukken; bij de Littmann Cardiology IV alleen voor standaard en Black Edition-borststukken.


De volgende Littmann-stethoscopen zijn persoonlijk te graveren:

Littmann Classic III

De Classic III van 3M Littmann is een robuuste stethoscoop met een groot en klein membraan, waardoor hij ideaal is voor auscultatie van volwassenen en kinderen. Bovendien is de pediatrische zijde eenvoudig om te vormen tot een open trechter door het membraan te wisselen voor een koude-isolerende ring. Het model geldt als een klassieker onder de Littmann stethoscopen en is met name geschikt voor huisartsen of geneeskundestudenten.

Naar het artikel

 

Littmann Cardiology IV

De Cardiology IV van 3M Littmann is een bijzonder duurzame stethoscoop met een hoogwaardig roestvrijstalen dubbelkops borststuk. Het Dual Frequency-membraan zorgt voor een optimale waarneming van lage en hoge tonen. Omdat deze stethoscoop tevens een dubbelslangs systeem heeft worden storende geluiden tijdens de auscultatie verminderd en verbetert de perceptie van de tonen. Bovendien verminderen de zachte oordopjes eventueel omgevingsgeluid en verhogen ze het draagcomfort. De Cardiology IV is door zijn verbeterde akoestiek vooral aanbevelenswaardig voor cardiologen en longartsen.

Naar het artikel

 

Littmann Classic III und Cadiology IV stethoscopen STEM-edition

De STEM edition van de Littmann Classic III en de Littmann Cardiology IV stethoscopen bieden niet alleen een uitstekende auscultatie van volwassenen en kinderen, maar zijn ook visueel een highlight. De stethoscopen hebben niet alleen een kleurcontrasterend vebindingsstuk dat samen met de kleur van de slang en het ontwerp van het borststuk kan worden afgestemd op uw eigen stijl. Ontdek nu meer informatie over de Classic III STEM edition en de Cardiology IV STEM edition.


Littmann CORE digitale stethoscoop


De Littmann CORE digitale stethoscoop combineert de voordelen van een klassieke Littmann stethoscoop met die van een digitale stethoscoop. Door de actieve ruisonderdrukking en de 40-voudige versterking van lichaamsgeluiden is deze stethoscoop ideaal voor het ausculteren in lawaaierige omgevingen. Door het dubbelzijdige borststuk met een groot membraan voor volwassenen en een klein membraan voor kinderen is deze stethoscoop ook geschikt voor gebruik in de pediatrie. Verder kan met één druk op de knop tussen de analoge modus en de versterkte luistermodus worden gewisseld. Deze stethoscoop is ideaal voor specialisten en dagelijks gebruik bij het onderzoek van hart, longen, darmen en vaten. Naar het product

* excl. btw
Aanmelden
Registreer u nu!
To enable login with Google, you have to allow it in the dialog for cookie settings: Cookie-instellingen
Taal en valuta
Nederlands
 • Deutsch
 • Nederlands
 • Français
 • English
 • Polski
 • Español
 • Italiano
EUR
 • EUR
 • USD $
 • CHF Fr.
 • GBP £
 • DKK Kr.
 • SEK kr
 • PLN
Kies uw vakgebied

Praxisdienst biedt een breed assortiment aan medische artikelen. Selecteer uw vakgebied om toegang te krijgen tot speciale producten.


U kunt de keuze van uw vakgebied op elk moment in de header wijzigen.

Zoekterm intypen om resultaten te krijgen...
Categorieën
  Inhoud
  Van uw notitielijsten ()
   Producten voor uw zoekopdracht ()
    Bekijk alle producten
     Laatst bekeken
      Laatst gekocht