ri-cardio Continu-bloeddrukmeter
Art.nr.: 132130

ri-cardio Continu-bloeddrukmeter

Compacte continu-bloeddrukmeter met bewegingstolerante meettechnologie

Meer informatie
ERKA Sensitive
Art.nr.: 133331rot

ERKA Sensitive

Professionele stethoscoop met messing borststuk en ERKA Dual-Membrane

Meer informatie
Testen en sparen!

Testen en sparen!

Direct ontvangt u in het kader van de Praxisdienst ´éénmalig gebruik instrumenten testweken´ 35% korting op de instrumenten van het merk Sandter1953.

Meer informatie
Handheld pulsoximeter UT 100
Art.nr.: 132550

Handheld pulsoximeter UT 100

Pulsoximeter met groot lcd-kleurenscherm en instelbare weergaveformaten

Meer informatie
boso Carat synchro
Art.nr.: 132467

boso Carat synchro

Digitale bloeddrukmeter voor een simultane meting aan beide bovenarmen

Meer informatie

Uw Praxisdienst

 • Klantenservice

  Onze medewerkers zijn

  Start nu met Live chat
 • Deborah van Zetten en uw team 
  staan u graag te woord in het
  Nederlands!

  Bel ons op het nummer
  +49 / 6502 / 9169-10

Beproefde zekerheid en geld-terug-garantie
 • Gecertificeerd
 • Veilig kopen
 • Kopersbescherming
 • Geld-terug-garantie

Praxisdienst Diensten

Nieuwe producten

* Netto-bestelbedrag
Praxisdienst vindt u ook op Google+

Welkom bij Praxisdienst.nl, uw traditierijke leverancier van alle medische benodigdheden.

Al vele jaren horen wij bij de toonaangevende specialisten in BeNeLux wanneer het gaat om hoogwaardige medische benodigdheden. Artsen, ziekenhuizen, alternatief geneeskundigen en verpleeginrichtingen profiteren van ons uitgebreide assortiment op het gebied van praktijkbenodigdheden en bestellen hun medische producten en hun praktijkbenodigdheden bij ons. Of het nu gebruikelijke doktersbenodigdheden of benodigdheden voor de medische praktijk betreft, bij ons ontvangt u uitsluitend medische producten van zeer bekende merken.

Om u professioneel en deskundig te kunnen adviseren hebben wij geschoolde productadviseurs in dienst die uw vragen over ons assortiment in medische benodigdheden in detail kunnen beantwoorden. Ons assortiment doktersbenodigdheden en benodigdheden voor de medische praktijk is overzichtelijk gerangschikt in categorieën zoals verbandmateriaal, injectie, diagnostiek, labomateriaal, EHBO, hygiëne, kleding en instrumenten.

Als klant ontvangt u in vier keer per jaar een nieuwe catalogus waarin u over de nieuwste producten op medisch gebied wordt geïnformeerd en tal van speciale aanbiedingen voor medische benodigdheden en praktijkbenodigdheden. Wanneer u uw medische praktijkbenodigdheden op een specifieke datum nodig heeft deelt u ons dat gewoon mee. Wij leveren de bestelde medische- en praktijkbenodigdheden binnen de gewenste termijn. De verzending van medische- en praktijkbenodigdheden en medische technologie geschiedt al bij een lage factuurwaarde gratis.

Wanneer de bestelde bloeddrukmeters, stethoscopen, pulsoxymeter enz. niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u de medische producten in de originele verpakking binnen 14 dagen teruggeven. Betaalt u uw medische- of praktijkbenodigdheden gemakkelijk via automatische incasso, PayPal of creditcard. U ziet het: medische- en praktijkbenodigdheden of medische producten in het algemeen bij de Praxisdienst bestellen biedt vele voordelen.

Siteoverzicht openen/sluiten